söndag, april 27

Kronofogden tog 4:a bilar, 2 MC och guldkedjor av Bandidos på Festen hos Kvillebäcken MC

2008-04-27 Bilar togs i beslag på mc-fest
Polisen och Kronofogden slog till mot en Bandidosfest på Hisingen på lördagskvällen. Fem fordon togs i beslag och sju personer är misstänkta för narkotikabrott.

Festen som hölls i Kvillebäcken MC:s lokaler på Karlavagnsgatan på Lindholmen började redan vid 15-tiden. Polisen och Kronofogden hade fullt upp med kontroll av 120 personer som fanns i lokalen. Störningsaktionen ingår i kampen mot kriminella gäng och avslutades strax före midnatt.

Då hade två motorcyklar och fyra personbilar tagits i beslag. Tre personer är misstänkta för narkotikabrott och ytterligare tre för ringa narkotikabrott.

Kronofogden har rätt att ta värdeföremål från personer med skulder. Enligt en källa var ” Guldmannen”, en man med guldhalsband, skyldig ungefär 50 000 kronor. Halsbandet ska ha vägt cirka ett halvt kilo, värt betydligt mer.


Kvillebäcken MC är så kallad officiell hangaroundklubb inom den kriminella organisationen Bandidos MC. Lyssna på Polisens presstalesman Thomas Fuxborg om tillslaget mot Bandidos http://www.sr.se/cgi-bin/goteborg/nyheter/artikel.asp?artikel=2037459

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar