måndag, april 21

Eks-rockeren Dan Lynges bil var mandag formiddag genstand for en større bombealarm. Rockeren, der vidnede mod sine tidligere venner, slog selv alarm.






Sportsvej 81 i Glostrup er afspærret på grund af bombefrygt. Københavns Vestegns Politi bekræfter, at de har sat både bombehunde og Rullemarie ind i beboelsesområdet for at undersøge en mistænkelig bil.

Bilen - en hvid Audi med svenske plader - tilhører den tidligere HA-rocker, Dan Lynge, hvis mor bor på adressen. Eks-rockeren Dan Lynge frygter for sit liv efter at have været meddeler for politiet i rockermiljøet i fem år.

Dan Lynge er kendt for sit samarbejde med Politiets Efterretningstjeneste, som brugte ham som spion i rockermiljøet. Politiet vil ikke udtale sig om, hvor vidt der er en sammenhæng mellem bomben ved hans mors bopæl og Dan Lynges tidligere involvering i rockermiljøet. http://ekstrabladet.dk/112/article998287.ece

Böcker > Dan Lynge - mit dobbeltliv
Den tidligere rocker og politiagent (f. 1957) beretter om opvæksten på Vestegnen, facinationen af motorcykler, der førte ham ind i 1970'ernes spirende rockermiljø. Om mødet med vilde engle, hurtige damer og korrupte politibetjente og omvåbensmugling, attentater og drabsforsøg
http://www.gyldendal.dk/webapp/wcs/stores/servlet/product+10001+10002+121087+1000

1 kommentar: