torsdag, november 29

Bandidos go PK - Mediaträning för dummies

Bandidos har inte med den uppmärksammade spridningen av propagandatröjor att göra. Eftersom det handlar om propagandatröjor finns det tryck på dem och det som sålts till ungdomar har ett tryck som INTE har med Bandidos att göra.

När polisens informatör Eva-Gun Westfjord får frågan om vad som står på tröjorna minns hon inte exakt.
Enligt uppgifter till tidningen har de aktuella tröjorna haft siffrorna 81.
— Ja, det stämmer. Så stod det på någon, säger Eva-Gun Westfjord.
81 är ett annat sätt att skriva HA, vilket är en förkortning av Hells Angels.





Bidde det bara en tummetott av allt det där tröjsnacket?

Roligt att Bandidos fick så mycket skit pga några fräcka Hells Angels supportrar.

Ha ha ha ha ha ha ha

Hells Angels / Mexikanos 1-0







Var det inte Bandidoströjor (81) alla media hojtade om? Var det bara en bluff att Bandidos/Loyalty strök runt skolorna i skåne och sålde tröjor på krita? Var detta bara polisens taktik att elda på i stugorna?




Bandidos slängde ut mannen som hotade journalister

Mannen som hotade journalister på Ystads Allehanda har blivit utslängd från Bandidos. Nu visar det sig dessutom att Bandidos var oskyldigt till anklagelserna som orsakade den inflammerade situationen.

Bakgrunden var att Bandidos bland annat anklagades för att ha spridit propagandatröjor till skolbarn i framförallt Sjöbo. En 36-årig man, som var hangaround till Bandidos Prospect Chapter i Ystad, reagerade kraftigt på uppgifterna i en artikel om propagandatröjorna.
Han sökte upp lokalredaktörerna på Ystads Allehandas redaktion i Sjöbo och enligt uppgift hotade han dem och varnade dem för att fortsätta skriva om Bandidos.

”En artikel till och någon kommer till skada”, ska han ha sagt.
— Det var inget vi stod bakom, han gjorde det på eget bevåg och har därför kastats ut från klubben, säger en ledande person inom Bandidos Prospect Chapter i Ystad till Helsingborgs Dagblad.

Men Bandidos har inte med den uppmärksammade spridningen av propagandatröjor att göra. Eftersom det handlar om propagandatröjor finns det tryck på dem och det som sålts till ungdomar har ett tryck som INTE har med Bandidos att göra.

När polisens informatör Eva-Gun Westfjord får frågan om vad som står på tröjorna minns hon inte exakt.
Enligt uppgifter till tidningen har de aktuella tröjorna haft siffrorna 81.
— Ja, det stämmer. Så stod det på någon, säger Eva-Gun Westfjord.
81 är ett annat sätt att skriva HA, vilket är en förkortning av Hells Angels.
http://hd.se/inrikes/2007/11/29/bandidos-slaengde-ut-mannen-som/


Men vad borde vi nu lära oss av detta nu då?

1: Bandidos / Loyalty har fattar att det inte är PK att hotar journalister
(hoppas det även gäller vanligt civilt folk och hederliga näringsidkare oxå)

2: Journalister borde för att förbli trovärdiga i sin MC-bevakning ta reda på mer fakta innan dom sväljer allt polisen skickar ut i sina färdigskrivna pressmeddelanden. >Hur mycket har vi inte hört om dessa Loyalty/Bandidoströjor den senaste tiden, även jag har ju passat på att håna tex-mexarna i mina tidigare inlägg här. Dom får ligga kvar för att Bandidos och Loyalty inte på ett trovärdig vis förklarade för massmedia att detta var fel.
http://www.polisen.se/inter/util%5Cnodeid=21434&pageversion=1.jsp?articleid=10639666/

3: Samma felskrivningsfenomen under hela sommaren då det talades om att Outlaws gått in i Bandidos, man kan fortfarande läsa detta felaktiga antagande. Mig veterligen har detta aldrig hänt. Inte någon fullvärdig medlem i Svenska MC-klubben Outlaws har hängt av sig västen för att byta till en Loyalty-tröja eller en support bandidos mössa. Det är delar av Outlaws tidiagre undergrupp Loyalty BLF Sweden som hoppade på Bandidos MC-tåget.





Läste tidigare med ett leende på läpparna Loyaltys självutnämde MC-gängexperts funderingar på div forum, "Pittbullpower" (2:e mannen i Sthlm) som i väntan på mer mediaträning nyligen blivit tystad av sina bröder i rödgula tröjor.

Nedan: Loyaltys egen lilla stora Pitbollpower's avskedsbrev som proffstyckare:

från Loyaltys gästbok: BROR DET ÄR SOM ATT PREDIKA FÖR ETT GÄNG BANANFLUGOR,IQ NIVÅN ÄR FÖR LÅG FÖR ATT DOM SKA FÖRSTÅ NÅGOT SÅ NU ÄR DET SLUT DRIVET MED DOM.DU VET ÄR MAN 14-15 OCH BOR HOS MAMMA OCH RUNKAR TILL GAMLA BAYWATCH AVSNITT KAN MAN JU INTE HOPPAS PÅ MIRAKEL.SKA LÅTA DOM SMÅ VARA IFRED NU
RED AND GOLD

Goggla för allan del på Pittbullpower, man hittar grejer lite här och där.

Mer Live-IRL gästbok hos Loyalty
http://www.loyaltybfl.se/

1 kommentar:

  1. När jag läser detta den 15 feb 2009 har jag helt glömt bort detta men ler i alla fall en smula

    SvaraRadera