lördag, mars 7

Dödsförbudet mot "Dödsknarket"

Cannabisens vara eller inte vara är ett ganska nytt ämne i Sverige för under lång tid så har alla former av debatter i ämnet slåtts ner med hjälp av hot om förstörda karriärer och social utfrysning. Nu är dock denna rörelse på frammarch på bred front världen runt, utom här förstås. Vi låser in MS-sjuka i fängelse för att de fått reda på att cannabis kan hjälpa dem och när de provat och har svart på vitt att det fungerar så blir det ett år i fängelse liknande det vid sexuellt utnyttjande eller relativt allvarliga våldsbrott.

DET FINNS INGEN MODERN SERIÖS FORSKNING NÅGONSTANS I VÄRLDEN SOM STÖDJER:

Att cannabis är en gateway drog. Ett område i Indien användes tex som en referens i en undersökning. Där röker 40-60% av befolkningen marijuana men andelen droganvändare av andra droger var MYCKET lägre än för meridianen framförallt om man jämför per cannabisbrukare.

Att cannabis är en drog man KAN utveckla ett fysiskt beroende av som tex alkohol, det psykiska beroendet, som allt som vi upplever som positivt kan ge, är inte starkare än hos alkohol.

Att cannabis ens är teoretiskt möjligt att överdosera. INGEN har någonsin någonstans i världen dött av en toxikologisk reaktion mot cannabis och är ni tveksamma så varsågoda att kontrollera. Vi är matade med LÖGNER.

http://newsmill.se/artikel/2009/03/03/dodsforbudet-mot-dodsknarket

1 kommentar: