fredag, mars 6

HA-rocker fløjet hjem til retsmøde

35-årig rocker fra Hells Angels er blevet fløjet hjem fra ferieøen Ibiza og sigtes for drabsforsøg på 40-årig mand på thai-restaurant på Vesterbro

Et tidligere kapitel i den igangværende strid mellem kriminelle grupper i København er kommet et skridt nærmere sin afslutning med anholdelsen af en 35-årig rocker fra Hells Angels.

Ifølge politiet var den 35-årige førtidspensionists finger på aftrækkeren, da en 40-årig mand fra indvandrerbandemiljøet blev skudt i halsen, brystet og ryggen på restaurant Ban Gaw på Halmtorvet i København 26. januar i år.

Den 40-årige overlevede kun med nød og næppe, mens den 35-årige drog sydpå efter attentatet. Her anholdt spansk politi ham i februar på ferieøen Ibiza, og han er nu udleveret til Danmark, hvor han her til eftermiddag kræves fængslet i et lukket grundlovsforhør.

Ud over drabsforsøget er den 35-årige HA´er sigtet for overtrædelse af våbenloven og for dopingmisbrug, da politiet dagen efter skudattentatet fandt en 9mm-pistol og syv pakker Maxi Anabolig på mandens bopæl i Brøndby.

http://ekstrabladet.dk/112/article1135960.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar