torsdag, juli 17

Mc-klubben Eastside MC i Luleå har kommit ett steg närmare ett fullvärdigt medlemskap i Hells Angels.

I februari förra året började hälsningar strömma in på svenska mc-klubben Red Devils hemsida. Där gratulerades Luleåklubben till sin befordran - den hade uppgraderats till så kallad "hangaround chapter" till den ökända mc-klubben Hells Angels.
Luleåklubben bytte då namn från Red Devils till Eastside MC.
Enligt uppgift till NSD har klubben befordrats ytterligare en gång, nu till "prospects chapter" - provmedlemmar i Hells Angels.
Klubbens befordran ska ha firats i Gammelstad under den gångna helgen. Detta med en mindre fest på fredagen och en större, officiell fest på lördagen.

Rikskriminalens underrättelseavdelning har ännu inte nåtts av några uppgifter om att Eastside MC ska ha blivit provmedlemmar i klubben, men har fått samma information om en klubb i Norrköping som även den ska ha befordrats i helgen.
I dag har de klubbar som inte blivit prospects chapter ryggen tom på den svarta skinnvästen, om de inte har kvar sitt gamla klubbnamn.
Blir klubben befordrad till provmedlemmar står det MC Sweden på ryggen. http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=3853424

1 kommentar:

  1. Nyheter??? NSD är några månader för sent ute!

    SvaraRadera