onsdag, februari 13

Vill du veta mer om Ångpannegatan i Göteborg

Ångpannegatan - ökänt tillhåll


HISINGEN. Ångpannegatan på Hisingen har blivit ett ökänt tillhåll för kriminella. Bland annat har flera mc-gäng sina lokaler i de gamla industrilokalerna.





Ångpannegatan ligger i ett kriminellt kvarter

I just kvarteren runt Ångpannegatan har tre människor mördats bara under 2007:


Ångpannegatan, Hisingen, ligger i de Göteborgs-kvarter som har i särklass högst kriminalitet i Västra Götaland. På den och andra gator kring Kvillebäcken rapporteras ett 40-tal brottsanmälningar per månad, enligt färsk statistik presenterad av Göteborgs-Posten. http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=722230


En död man hittades tidigt i morse död på Ångpannegatan på Hisingen. Kroppen ska, enligt vittnen, ha satts i brand och polisen behandlar det som ett mord.

Mannen ligger på marken ungefär 30 meter från en lokal som tillhör Hells Angels underorganisation Red & White Crew. I närheten hyr också Brödraskapet Wolfpack en lokal.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=387258&ref=rss

I januari i år mördades en 35-årig man i Brödraskapet Wolfpacks klubblokal på gatan - efter ett bråk som från början handlade om en tatuering. Sex personer dömdes i tingsrätten, två av dem för mord.

http://www.gt.se/nyheter/1.956903/angpannegatan-okant-tillhall

Ångpannegatan, ett stenkast från Backaplan på Hisingen, är hemvist för de kriminella gängen Brödraskapet och Hells Angels supporterklubb Red and White crew. Tre mord och flera mordförsök har nu inträffat i området bara i år. Merparten av brotten har haft anknytning till gängen.
http://www.aftonbladet.se/goteborg/article1413550.ab
Fyra anhållna för mord på Ångpannegatan + flera länkar
http://www.brunnen.se/a/15037/fyra-anhallna-for-mord-pa-ngpannegatan




Flashback Forum > Samhälle > Kriminella nätverk och brottslighet > Organiserad brottslighet
Ladda om den här sidan Ångpannegatan - Göteborg
http://www.flashback.info/showthread.php?t=585367

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar