lördag, januari 19

Nu ska mc-gängen bort säger polisen i Östergötland




Attentatet mot Outlaws mc i Åtvidaberg blev droppen. Polisen ska i samarbete med kommuner och andra myndigheter mota bort de kriminella mc-gängen från Östergötland.

Polisstyrelsen i Östergötland har i verksamhetsplanen för 2008 valt att prioritera kampen mot den organiserade brottsligheten. Ett konkret mål är att de kriminella mc-gängen ska ha försvunnit från länet inom två år.

Arbetet har en tydlig inriktning: Det gäller att komma åt pengarna säger polisen.

-Tror polisen att grabbarna kommer att syssla med egna företag under de kommande 1-2 åren har dom fel, nu har dom fullt upp med att fila på stilen, jobba sig upp i hirarkin och till slut bli en ny HA klubb. Nä järngängen inom MC är här för att stanna, pundarklubbar och lallare kommer att upphöra och de klubbar utan stark tro och ledning kan ju polisen röja runt med för att visa resultat inför media och övrig publik.

Glöm inte att en MC klubb först och främst är en MC klubb, ett brödrarskap så starkt att polis och medias atacker och hån bara stärker de redan övertygade.

Killar som bara försöker tjäna lätta stålar genom att bära en väst har ingen framtid eller något med MC kultur att göra och dessa lirare kommer inom kort lämna scenen.


http://www.corren.se/archive/2008/1/17/jjtjxmw9d48a2dq.xml

4 kommentarer:

  1. http://www.algmc.se/galleri_algmc18mars06.html Topside och outlaws på sama fest bara ett år innan sprängningen.

    SvaraRadera
  2. Bandidos döshotar utvecklingsstörd V-ås:

    http://vasteras.expressen.se/nyheter/1.1009975/uttalade-dodshot-mot-utvecklingsstord

    SvaraRadera
  3. Support your local Joker!
    Garage1 mc

    SvaraRadera
  4. "God forgives, Outlaws don't"

    SvaraRadera