onsdag, februari 18

Politiaksjon mot Hells Angels

Politiet i Tromsø aksjonerte onsdag ettermiddag mot Hells Angels i Tromsdalen utenfor Tromsø. - Jeg kan bekrefte at vi nettopp har satt i gang en aksjon i Hells Angels lokaler, sier operasjonsleder Trond Amundsen
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=537023

3 kommentarer:

  1. Hva med å foreta razzia mot seg selv ? altså POLITIET FORETAR RAZZIA NÅ MOT POLITIKAMMERET I BYEN!!!
    der finnes jo som kjent en hel del kriminelle samlet, mordere våpentyver,sexovergripere,fyllekjørere,tyveri av idrettslagets kasse forkommer, vold osv,dette til tross for at lovens håndhevere vet hvordan man skal unngå å bli tatt for kriminelle handlinger så blir de pokker med fersket hele tiden, hvor store mørketall ken man ane konturene av i etaten???
    hvor mye blir hemmeligholdt og dysset ned??
    ja men kan jammen undre seg.
    truls fyhn påpekte da politimorderen slo til mot en stakkars forsvarsløs småbarnsmor at det "heftet absolutt ingenting" ved den svært betrodde politilederen som nettop hadde utført en henrettelse! det viste seg imidlertid at morderen var dømt for sexuell krenkende atferd!!! er dette så vanlig i politiet at det ikke hefter i det hele tatt eller???
    på tide å gå i seg selv eller???
    ser på vg at det var mistanke om at vedkommende som var pågrepet på byen muligens kunne ha tilgang på medikamenter??
    aner jeg konturene av en som hadde en brukt resept i lommen på paralgin forte leller noe i den duren?
    tannverk? hodepine?? ikke rart hvis han evt hadde hodepine med det politikorpset Tromsø innhar, det burde gitt hele byen hodepine!!!

    SvaraRadera
  2. Spesialenheten for politisaker ga for kort tid siden ut en liste over pådømte kriminelle forhold utført av norsk politi.

    Det var 28 forhold. Det er 11 000 politifolk i Norge. Altså 0,002 % av politifolk gjorde noe galt i fjor. Det er ikke så værst.

    Hvis man sier at mørketallene er 10 ganger så høye så er det fortsatt ikke ille. På en annen side er jo en sak, en sak for mye.

    SvaraRadera
  3. Dette sier vel sitt om spesialenheten for politisaker og ikke om politiets lovlydighet, kan det tenkes at polirtifolk vet hvordan de skal unngå å bli tatt???

    kan det tenkes at spesalenheten som besittes av politifolk som skal dømme andre politifolk svikter bittelitegrann???

    mats k skriver: Altså 0,002 % av politifolk gjorde noe galt i fjor. Det er ikke så værst.

    nei det var slett ikke verst!!!

    28 forhold som ble dømt i fjor av 11000 politifolk ,det tror du ikke på selv engang politimann mats...

    spesialenheten må erstattes av et HELT uavhengig organ før HELE tilliten til det korrupte norske politiet er borte vekke!!

    Hells Angels i tromsø har langt færre og mindre alvorlige saker på seg enn politiet i tromsø, og HA har aldri hevdet at de er lovens menn sånn som politiet gjør!!!
    dette må da være et tankekors eller???

    SvaraRadera